Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4029) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Nem válaszolok senkinek, csak tennék pár apró megjegyzést:

- Ez igen, ez pont úgy néz ki, mint egy hiteles forrás székhelye. :DDD (A szakmailag tűpontos forrás oldalon megnéztem, hogy ki ez/mi ez és igazából egy n+1. E.V. aki kapugaranciával ad számlát, sok sikert hozzá, hogy cégként kártérítést verj ki belőlük ma Magyarországon)

- A számla nem véd senkitől és semmitől, ha úgy adódik, akkor simán megbüntetnek, maximum bírósági útra terelheted a dolgot kártérítés stb. miatt, de ahogy írtam korábban, cégként ehhez sok sikert egy E.V.-vel szemben.

- Attól, hogy a kulcsot engedi beaktiválni nem lesz legális a kulcs, csak eredeti, amit senki nem vitatott. Persze, hogy engedi beaktiválni, mert valódi VL kulcs.

- A kiküldött nullás számla pedig ha jól sejtem igazából a rendelés feldolgozásáról szóló visszaigazolás, amit mindig küld az MS, ha kulcs alapján bármit beaktiválsz egy fiókra. :B

A fentieket véletlenül se azért írtam le, hogy bárkit is meggyőzzek, csupán szerettem magamból kiírni a megéléseimet, mindenki abban hisz, amiben szeretne.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.