- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghajosi
csendes tag
válasz
Nyugdíjas #1334 üzenetére
Kifizettem, beróttak rá +3 pontot. (zéró tolerancia) De csak az állampolgár irányába! Ja és visszaeső lettem, mert ha legközelebb bármi lesz, akkor már nem az lesz az első.
Egyébként a biztonsági öv hiányát a rendőrnek nem fényképes bizonyítékkal kell igazolnia? Tudomásom szerint régen ez így volt, de most több jogásszal is beszéltem, és senki sem tudta megmondani... Írtam a "sebessegmeres.info" lapnak is, ugyanis ott olvastam jogi tanácsokat, de azt kaptam vissza, hogy már a jogász nem fogad kérdéseket.Nincs ebben az országban valaki aki ilyen dolgokról tudna infót adni? Sok embertársam szorlna pedig rá... Inkább egy jó jogásznak fizettem volna ki azt az összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest