Hirdetés
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
gesuz
senior tag
Jó tanács mindenkinek úgy tegye fel a hűtő bordát, hogy az még véletlenül se essen le. Pl:pillanat ragasztó.
-
LukE
veterán
boccs, mert a nem olvastam végig fórumozó újabb esete vagyok. De haver lapja két elfüstölt Tbird-et élt túl, szóval remény még van.:)
-
gesuz
senior tag
A barna és a ződ között mi akülönbség?
-
gesuz
senior tag
-
Ha a cooler áll le akkor teljesen más a helyzet de erre nagyon kicsi az esély.
Ha leesik akkor a proci azonnal hűtés nélkül marad és elfüstöl, ha nem valamilyen újabb márkás alaplapot használsz akkor a hővédelem nem tudja lereagálni a hirtelen hőmérséklet változást és mire lekapcsolná a rendszert a proci kiég.
Ha csak a cooler áll le akkor a melegedés sokkal lassabb az alaplap hővédelme érzékeli hogy túlmelegszik a proci és kikapcsol.
A hűtő hogy esett le? Te raktad fel rosszul vagy eltörött a pöcök?
Kb. 2500-3000FT-ért árulnak Titan D5TB vagy Spire Falconrock hűtőket ezeken mind 3-as rögzítő kapocs van így nem eshetnek le a prociról. -
Cefa
senior tag
-
McJames
senior tag
Jók a kérdéseid... ;]
Azt, hogy az alaplap meghalt-e, leginkább úgy tudod megállapítani, hogy:
1. elviszed szakszervízbe, ahol
a) kimérik, hogy minden OK
b) ha bátrabbak vagy mégsem teljesen szakszervíz, akkor raknak bele egy másik CPU-t és megpróbálják indítani.
2. ua. mint fent, de nem szakszervízben, hanem pl. te sk. és otthon. -
gesuz
senior tag
Senkinek nem volt még ilyen problémája? én vagyok egyedül ilyen szerencsétlen?
-
gesuz
senior tag
Az AMD palomino procimról leesett a hűtőborda voltmár valakinek hasonló? Meghalt az alaplap? érdemes másik procit bele tenni?
Aktív témák
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- EVGA 2070
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest