- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
-
God Vazzeg
veterán
Néha olyat is csinál h lefagy (valamelyik progi) és utána újraindításkor is vissza szokott állni alapra..

-
zsiga667
addikt
Nekem nem tűnt fel hogy az SD-kártyára lassabban telepedtek volna a progik, vagy lassabban futottak volna, amíg volt PDA-m. És a mobilommal is ugyanez a helyzet. A PC-men se a RAM-ban tárolom az oprendszert meg az adatokat, hanem a lassú winyón. Egy gyors SD-kártya 10-20MB/s sebességre képes, ez már bőven elég mindenre egy PDAhoz szvsz.
-
Avicularia
veterán
-
zsiga667
addikt
Lehet hogy nincs ezzel a megoldással semmi gond, de attól még hülyeség.

Egy átlag PDA-nak van 64MB beépített memóriája, ez SD-kártya formában kerül mondjuk 2ezer forintba, nagy tételben (gyártótól) PDA-ba építhetően meg valószínűleg még ennyibe se. Vagyis ha SDRAM helyett Flash lenne benne, nem lenne semmivel se drágább (mert ugye így nem kell backup-akksi, ami lehet kb. 1k), viszont nem felejt el semmit, max az időt és a dátumot.
Szerintem. -
Avicularia
veterán
-
zsiga667
addikt
Ezek a vackok mért vesztik el az eszüket ha lemerül az akksi, nem valamiféle Flash-memóriában tárolják az adatokat??
Nevetséges, sőt szánalmas... -
Avicularia
veterán
backup akksi valszeg nem jó
nekem is kb.20 perc alatt lemerül az MDA3-ban,ha leveszem az akksit,de egy kártyacserét ki kellene birnia a gépednek -
b14
senior tag
-
dat
senior tag
-
superxaba
tag
Miért, korrekt válasz volt.
Nekem nincs PDA-m, bajom sincs vele tehát.
Vagy azért ÍGY nem lehet hozzállni a dologhoz?
-
b14
senior tag

-
God Vazzeg
veterán
-
superxaba
tag
nincs pda, nincs baj.
-
God Vazzeg
veterán
Up?

-
God Vazzeg
veterán
-
konyak_ad
csendes tag
most kipróbáltam, hogy kiürítettem a memkót (akksik OFF), beleítam ezt-azt, majd backup, utána ismét ürítés, és restore, és működik.
ezek szerint a backupom sérült meg vagy nemtom... ez akkor is elfogadhatatlan... -
konyak_ad
csendes tag
-
konyak_ad
csendes tag
eső után köpönyeg

-
Avicularia
veterán
AS backupja nem a legjobb,használd inkább a Sprite Backup-ot ,azzal mindent le tudsz menteni,és visszaállításnál meg tudod adni neki,hogy mit szeretnél visszatenni
-
tsu
tag
-
b14
senior tag
-
konyak_ad
csendes tag
-
konyak_ad
csendes tag
-
tsu
tag
Hali!
Nekem Mio 558-am van, annak az akksija alatt van egy kapcsoló, amivel ki-be lehet kapcsolni a backup akksit. Ha nincs bekapcsolva, és leveszem az akksit, mindent elfelejt, ha be van, akkor papír szerint 4 napot bír úgy, hogy közben nem vesznek el az adatok.
Lehet hogy nálad emiatt felejtette el?
A backuphoz még egyelőre nem tudok hozzászólni.
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
-
konyak_ad
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Mitac Mio 339-esem. Ma reggelre az fogadott, hogy minden, azaz minden elszállt a kicsi agyából, gondolom mert lemerült az akksi. Fura, de mindegy. Szóval ami még furább, hogy az ActiveSync-kel én szorgalmasan csináltam a backupolást. Nos, mikor megpróbáltam Restore-olni, azaz visszaállítani a biztimentést, az a hibaüzenet fogadott, hogy bocsesz, de ez a backup állomány egy másik fajta készülékhez készült, és emiatt nem fogja nekem visszaállítani. Noooormális? Mit lehetne ez elnne tenni? Vissza szeretném kapni az a adataimat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
- GAMER PC RTX 4080 SUPER + Ryzen 7 7800X3D + 1TB SSD + 32GB RAM
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/050323/device_mismatch.gif)