Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Azért azok nem olyan apró különbségek...Én eleve ritkán TV-zek, van olyan nap, amikor be se kapcsolom, viszont beesik nyílván hétvégente egy 3-4-5 órás időszak is, de világos szobában szinte sosem nézek TV-t, ahogy vak sötétben sem. Tavaly majdnem rábeszéltek egy Qled-es Samsungra, mondván majd a világos nappaliba jó lesz, aztán átgondoltam, hogy mikor lesz nekem időm nappal TV-zni?
Jó az a Qled, csak pl. ha teljesen fekete hátterű tartalomnál, ha van valami objektum még önmagában a képernyőn, bizony előfordul a bleeding az objektum körül. Nagyon jó példa erre ha csak egy fehér felirat, logó stb. van a képernyőn, de élethűbb példának mondhatnám a 'tüzijátékos' demót, ami fut ezeken a bemutató példányokon. Az én szememnek zavaró, de simán van, aki együtt tud ezzel élni. Persze, nagyobb a Qled fényereje, de összehasonlítva egy kisebb fényerejű Oleddel, elvesznek a tartalom részletei. De persze, kinek mi, ki hova és milyen felhasználásra szánja. Árban pedig egy ilyen "jobb" minőségű LCD (LED) már ott van egy közepkategóriás OLED áránál, na ez, ami véleményem szerint nem mindegy. Már egy belépő szintű Qled árához is hozzátennék még egy picit és akkor már van beleférhet egy régebbi szérájú A1 vagy B1 modell is. De én senkit se akarok se le/se rábeszélni semmire
-
fullaki
csendes tag
Hát.... ha te alig látsz lülönbséget.... valami nem stimmel. A legjobb LCD- k mellett is százból százszor megmondom melyik-melyik. Színtelítettség, és pontosság? Ne viccelj' sosem lesz versenyképes egy LCD. Még az akkori legjobb plazmákkal sem versenyezhet színhelyességben. Egyetlenegy előnye van, az erős fényviszonyok melletti tévézés, viszont ekkor ezek a paraméterek messze nem fontosak.
-
wallace 234
őstag
Való igaz, hogy a Sony mozgás megjelenitése nagyon jó! De volt Sony tvm, nem is egy! Eléggé nagy Sony fan voltam! De ami bosszantó volt,bizonyos dolgokat, szolgáltatást, szinte az utolsók közt vették át! Ill ha volt valami nagyon jó dolguk, akkor eszement áron adták ill nem megfelelő marketing miatt nem jutott el, kellően széles körben! Qled tvket jóval a Samsung előtt már csinált a Sony! Mini ledes tvket is mindenki előtt már csinált, de irreális áron voltak ill nem vitték le a közép kategóriába. Panasonic szintén számos dologba nagyon jó! Legtöbb házimozi erősítő videó része Panasonic! Szóval az el maradást arra értettem, hogy nem elég gyorsan vették figyelembe a változó világot és a Koreaiakat egy darabig nem vették komolyan! Annak idején én se gondoltam,hogy LG tvm lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Jó az a Qled, csak pl. ha teljesen fekete hátterű tartalomnál, ha van valami objektum még önmagában a képernyőn, bizony előfordul a bleeding az objektum körül. Nagyon jó példa erre ha csak egy fehér felirat, logó stb. van a képernyőn, de élethűbb példának mondhatnám a 'tüzijátékos' demót, ami fut ezeken a bemutató példányokon. Az én szememnek zavaró, de simán van, aki együtt tud ezzel élni. Persze, nagyobb a Qled fényereje, de összehasonlítva egy kisebb fényerejű Oleddel, elvesznek a tartalom részletei. De persze, kinek mi, ki hova és milyen felhasználásra szánja. Árban pedig egy ilyen "jobb" minőségű LCD (LED) már ott van egy közepkategóriás OLED áránál, na ez, ami véleményem szerint nem mindegy. Már egy belépő szintű Qled árához is hozzátennék még egy picit és akkor már van beleférhet egy régebbi szérájú A1 vagy B1 modell is. De én senkit se akarok se le/se rábeszélni semmire