Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
gulasoft #57462 üzenetére
Azért laptop meg laptok között is van különbség, nem mindegy, hogy hány wattot vehet fel a vidkari. Persze sosem lesz olyan, mint a desktop, mert akkor akkora is lenne
Meg nem a 3xxx-eket kellene már nézni, az asztali 3070 teljesítményét hozza kb. egy 4060/4070-es noti is, nem beszélve a DLSS3-ról, ami a régin nem megy... -
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish #56291 üzenetére
Lehet, hogy most már én is tudnám anélkül, de tényleg évek óta nem próbáltam már. Azóta romlott/javult annyit a szemem, hogy olvasni pl már szemüveg nélkül olvasok. Igazán ami a másik probléma, hogy a két szemem között is van 1.5 dioptria különbség... Majd kipróbálom valahol
-
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish #56287 üzenetére
Azt láttam, hogy lehet lencsét csináltatni hozzá, az volt az, amitől megijedtem
Amúgy meg tök hülye dolog, hogy ott van a szemem előtt egészen közel a kijelző és én közelre tök jól látok, mégis, amikor VR-t próbálgattam, mindig rossz volt, ha nem volt rajtam szemüveg. -
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish #56283 üzenetére
Na, ez jó hír, köszi!
Megint kihúzhatok az ellenérvek közül egyet
-
consono
nagyúr
Sziasztok, vannak itt szemüvegesek?
Ha igen, mennyire zavaró a szemüveg a Quest 3-nál? Játszadozom az ötlettel, hogy meglepem magam egyel, de a Samsung Gear VR óta nem használtam VR szemüveget. Azóta minden is fejlődött meg a szemem is romlott. Szóval érdekelnének gyakorlati tapasztalatok! Azt láttam, sajnos, hogy fókusz állítási lehetőség nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fotó állvány eladó
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest