Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
gulasoft #57462 üzenetére
Azért laptop meg laptok között is van különbség, nem mindegy, hogy hány wattot vehet fel a vidkari. Persze sosem lesz olyan, mint a desktop, mert akkor akkora is lenne
Meg nem a 3xxx-eket kellene már nézni, az asztali 3070 teljesítményét hozza kb. egy 4060/4070-es noti is, nem beszélve a DLSS3-ról, ami a régin nem megy... -
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish #56291 üzenetére
Lehet, hogy most már én is tudnám anélkül, de tényleg évek óta nem próbáltam már. Azóta romlott/javult annyit a szemem, hogy olvasni pl már szemüveg nélkül olvasok. Igazán ami a másik probléma, hogy a két szemem között is van 1.5 dioptria különbség... Majd kipróbálom valahol
-
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish #56287 üzenetére
Azt láttam, hogy lehet lencsét csináltatni hozzá, az volt az, amitől megijedtem
Amúgy meg tök hülye dolog, hogy ott van a szemem előtt egészen közel a kijelző és én közelre tök jól látok, mégis, amikor VR-t próbálgattam, mindig rossz volt, ha nem volt rajtam szemüveg. -
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish #56283 üzenetére
Na, ez jó hír, köszi!
Megint kihúzhatok az ellenérvek közül egyet
-
consono
nagyúr
Sziasztok, vannak itt szemüvegesek?
Ha igen, mennyire zavaró a szemüveg a Quest 3-nál? Játszadozom az ötlettel, hogy meglepem magam egyel, de a Samsung Gear VR óta nem használtam VR szemüveget. Azóta minden is fejlődött meg a szemem is romlott. Szóval érdekelnének gyakorlati tapasztalatok! Azt láttam, sajnos, hogy fókusz állítási lehetőség nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest