Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• zeee

senior tag

válasz Bagoly81 #9925 üzenetére

Beletrafáltál, van kormány és coockpit is, szimulátorozáshoz kell főleg. Azon belül is az Assetto Corsa-hoz, mivel az szimulátor, az összes többi autós játék bohóckodós arcade... Megpróbálom valahogy kipróbálni vele, de nem tudom hogy a pixeles dolgon mennyit javíthat egy AAA játék. Akárki akármit mond, meg akármilyen fanok is akik szeretik a vr-t, nekem az egész olyan volt mintha egy régi 72 cm-es crt tv előtt ülnék és 50cm-ről nézném. Az élmény az hatalmas, mert tényleg olyan mintha ott lennél a világban, de a kép minőség az trágya, ezen nincs mit szépíteni. De mondom, ki fogok próbálni egy AAA játékot s majd utána is leírom a tapasztalatom. Véleményem szerint ehhez kell a 4K minimum, az alá meg a mai vasak kevesek. Legalábbis az emberek 90%-a nem teheti meg hogy 2db 1080ti dübörögjön a gépében. Szerintem pont ezért is célozták meg a vive-ék és oculus-ék ezt a felbontást, mert erre van épp most piac.

Új hozzászólás Aktív témák