- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
válasz
Raymond #65557 üzenetére
Nekem optikán jön a net. A Digi húzta be anno, de száz éve és akkor egy Echolife HG8121H nevű Huawei csodát hagytak itt router címén, amin egy szem Gigabites port van. Egy darab. Vicc.
Ezt ráadásul ők adminisztrálják fel a végpontra, ergo ha bármit mást is szeretnék, akkor csak ez után tudom kötni. Tehát ennek a 12W fogyasztásán felül fog az is menni egész évben, mert ismerem magam és nem fogom kapcsolgatni. Szóval a villanyszámlában évente megvenném az új kábelt szerintem.
Ettől még szimpi a wifi stream, csak azóta One lett a Digiből. Szóval gondolom most pláne káosz lehet ott.
Azért írtam nekik, hogy kérek egy új router-t, hátha van már nekik egy ettől jobb típus, de nem igazán hiszek a dologban. Úgy vagyok vele, hogy a kábellel latency fronton csak tud annyit, hogy ne legyen zavaró, különben lázadnátok.
Ez a Huawei router szerintem nem lesz jó, mert az Oculus amcsi és mint ilyen a kínai Huawei cuccokkal már csak azért sem szokott jó lenni wifi fronton. Ubiquiti is amcsi és az épített hálózatunkon is gond van a Huawei telefonokkal, az összes többi meg tök jó.#655590utsider
Igen, én is erre jutottam, hogy ma már Q3s-t kell venni, csak egyáltalán nem követem ezeket a mobilos chipeket, hogy melyik mennyit zabál és még ezt a részét azért kutatom egy picit, hogy mire kell utána még költeni, hogy a végére mennyi is az annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest