- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 2 hete vettem egyet, de a kijelzőn nagyon csúnya hiba volt. Vadiúj, originált csomagolás. Visszavittem, a szerviz megállapította hogy gyári hibás, de cserét jelenleg nem tudnak biztosítani, mert hiánycikk. Mindegy, elálltam de headsetem továbbra sincs, az új év után berendelem újból. Persze biztosan többért, az áremelkedések miatt.
Egyébként nekem bejön, kényelmi szempontból is. A képminőség bődületes, mondjuk egy Samu Odyssey+-hoz képest mindenképp.
Annál sokkal kényelmesebb, kezelhetőbb. Vettem hozzá Widevision gasketet, sokkal nagyobb a FOV és kevésbé torzítanak a lencsék. (Csak szimulátorozom, DCS World) -
kiskuplung
őstag
Én annyiban igazat adok neki, hogy ha tehettem volna, én se adtam volna el a CV1-et, ha ki lehetett volna cserélni benne a kijelzőket nagyobb felbontásúra. Ez a srác pont azt éli meg, hogy volt egy tényleg prémium érzetű headsete+a tökéletes kontrollerek. és nekem is ez volt a bajom anno a Quest 2-vel, amire végül váltottam, hogy minden ízében érződik az olcsóság. De amúgy igazad van, elég pöcs, és "jól" felkészült, mikor megemlíti, hogy meglepődött, hogy nem működik sötétben az inside out tracking, elég jól jelzi, hogy nem sok köze van a témához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- PlayStation 1 / 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- IP és konferencia telefonok (Alcatel, POLYCOM)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest