Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

Topikgazda

válasz Foglalt név #29204 üzenetére

Jó, hogy mondod zozo, erre fel sem figyeltem:

"A technika ott lenne, de az hogy a beat saber nyert 2019-ben, mint év játéka, miután 2018-ban nem tudott, azért elmond valamit a mai "kreativitásról"."

Egyrészt 2018-ban early access volt. Gondolom akkor még nem játszottál vele, ezért nem tudod, hogy volt benne vagy 8 szám és annyi... Ennyi tartalommal nem lehet játékot megjelentetni... A bugokról nem is beszélek de volt azért az is benne jócskán, igaz a legnagyobbakat az első 1-2 hónapban javították. Pici csapat készítette, valahogy el szerettek volna indulni ezért EA-ként került fel Steamre. kb egy évvel később, 2019-ben kikerült Early Accessből és megjelentették. Ez minden indie játéknál így megy, semmi furcsa nincs ebben.

Ekkor már volt annyi tartalom a játékban és volt akkora közössége, hogy a játékosok megszavazták az év játékának. Ezzel lehet szembe menni de szerintem nincs mit kezdeni azzal, hogy erre klikkeltek a legtöbben. :F

Idén szerintem a HL: Alyx lesz az. :))

• s:zozo

aktív tag

Személy szerint tisztában voltam az ALVR és Virtual Desktop nehézségeivel, de szívesen teszem próbára a skill-jeimet. A végső megoldás(a halál) :))- ra pedig ott lesz a link, vagyis kábeles megoldás. A héten jön és írok róla majd véleményt.
    Nálam a 65-70 (ALVR) érték még jónak mondható és az átlag user ezt tudja elérni.
    Szétesett kép az nagyon durva. Semmit sem támaszt alá, de a Questen nyisd meg a böngészőt és a "speedtest.net" oldalon végezz egy sebesség tesztet. Nálam 5-s ping és 300-400-Mbps letöltés értékeket ad. Próbáld akár többször is.
    Questen biztos nem vált át a be állított 5Ghz-ról? (csak egy kapcsolat legyen állítva).

Nem tisztem a Beat Saber megvédése, de szerintem semmit sem támaszt alá, hogy év játéka lett. Nem mindig egyezik a szakmai és közönség megítélése. (Bármi is legyen az).
    Az addiktívítást pedig nagyon nehéz elérni egy játéknál.

Javasolnám én is a VD kipróbálását, de fizetős és amiket írsz, (akadásokról) lehet felesleges is.
    Közben meg jött a link kábel próbálom is :)

• a2d2

addikt

Nem tudom akkor mi lehet. Vegyél egy Link kábelt, azzal tuti jó lesz :)
    Mondjuk én meg azt nem tudtam kipróbálni mert nem volt elég az USB3-as kábel hanem kellett volna még olyan USB port is ami több ampert tudott volna kicsikarni magából. Kártyára meg nem akartam benevezni. Viszont a 2070-esedben van külön port erre szóval tuti menne.
    Egyébként akkor van jól belőve az ALVR ha kb ilyen mértékű a csomagvesztés: [link]
    Ez az orosz fószer amúgy összehasonlította még tavaly az ALVR-t a VD-t és a Link kábelt: [link]

• Jinxb1rd

addikt

Arról most sem az Oculus, sem mi, sem a VR részleg nem tehet, hogy nem tudod beállítani a Quested megfelelően. Egyrészt. Másrészt Questnek megvan a maga célközönsége és ezt a célközönséget a rajta futtatható játékok határozzák meg, amik elsősorban ritmikus játékok, beat saber és egyéb butább játékok, mivel többet nem bír grafikailag. Nyilván lehet itt mókolni a stream átvitellel stb, aki a legtöbbet akarja kihozni belőle, de ezek csak kokányolások jelenleg, ami nem megy neked. 2019-ben jött ki, nyilván nem kiforrott, arra ott a Rift S.

Nem értem, az emberek azt se tudják mit vesznek csak megveszik. :D :D :D

Cseréld le Rift S-re. Azt meg ne mondd, hogy nincs rá érdekes játék, ott a Walking Dead, Arizone Sunshine stb. Van egy csomó eldugott játék, ami rohadt jó, csak kevés reklámot kap. Mondanám hogy fizess elő a Viveportra, ott aztán van játék dögivel, de TE vettél QUEST-et, amin nem mennek ezek...

Szóval csere vagy add el.

Új hozzászólás Aktív témák