- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
swado
tag
válasz
#48613632 #21283 üzenetére
Köszi, ha megkérdezed!
Nem sürgős, még 2-3 napig úgy sem vagyok gépközelben.
A gép a ptc bekapcsolása után kezdte a nyűgjeit. Az in death-hez akartam, hogy jó legyen a követés. Felrakta az 1.39-es oculus app-ot és kétszer frissítette a hmd+touch firmware-t (a számát nem tudom). Ez lett belőle. Amíg működik, addig tényleg jobb mint előtte.
A win frissítések nálam le vannak tiltva, így 1809-es win-re lett telepítve az 1.39-es oculus. Valaki írta, hogy ajánlott először 1909-es win-t rakni, aztán az 1.39 oc-t. Bízom benne, hogy ez majd megoldja. Az a kábelmozgatásos dolog azért zavar egy kicsit, ez inkább tűnik fizikai problémának. Az usb gubancot simán el tudom képzelni, a cv1-el is csodát tett vagy irták hmd felöli csati ellenörzését. Meglátjuk. Nem örülök, mert még a hang kérdésen sem vagyok túl, oda is nyomtattatnom kéne egy tartót, hogy rá menjen a koss porta pro. Kicsit macerás ez most így.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest