- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
És akkor arról nem is beszélek, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor feldobom a szalonnak, hogy vásárolja már vissza az autót...
Basszus, nekem is pont ez jutott az eszembe, hogy én a Te helyedben biztos megpendíteném hogy akkor köszönöm szépen, én ebből az ipari hulladékból többet nem kérek, lóvé vissza bitte.
Aztán hogyha visszaadták a lóvét, go Lexus.
Ott is kifoghat az ember hibás példányt, de a tapasztalatok azt mutatják hogy jóval kevesebb az esély mint bármely európai gyártónál.
Sajnos az európai gyártók elkurvultak, szinte mindegyik ipari hulladékot gyárt......
Írom ezt úgy, hogy én személy szerint egy 530.000 km-t futott 2001-es Volvo V70 T5-öt használok. Nem hibátlan, apró problémák vannak vele, de bőven vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest