- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz
TrollBalint #11035 üzenetére
Kulcsot lehet másoltatni, de ne az egyszerű kulcsmásolókat keresd. A probléma még az vele, hogy ha van a kocsidba "immobillájzer" akkor a chipje a kulcsban lehet, tehát azt is szerezni kell. De ezt a face csoportban a hozzáértőbbek megmondják.
Az elektronika nem tudom hol van. Én direkt riasztókra specializált autóvillamossági szerelőhöz vittem a kocsit, ott cserélte ki a szakember.
Lehet venni felnikupakot és rá volvós matricát, csak le kéne mérnem a felnikupakok méretét, de még nem volt energiám hozzá.
-
Lackki
őstag
válasz
TrollBalint #11035 üzenetére
[link] erre gondolt
várunk szeretettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5