- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Én az egészhez nem értek
. Tulajdonképpen a firefox profil mappáimat szeretném a tmpfs-be helyezni és az lenne a cél, hogy a mentett mappák tartalmát mindig visszamásolja az eredeti profil mappába egy újraindítás után. Ebből a script-ből készítenék majd egy systemd service-t ami minden újraindítás után lefutna a háttérben. Egy mappával egyébként működik a dolog, kipróbáltam egy futtatással miután létrehoztam a scriptet és változott a profil mappa módosítási dátuma, szóval gondolom végrehajtódott a feladat. De mivel több profilt is használok firefox alatt így nem szeretnék minden egyes profil szimkronizációhoz külön service-t készíteni hanem egy service-be belerakni az egészet, a későbiekben pedig ha bővülnének a profiljaim akkor csak a scriptet kellene bővítenem. Innen vettem az ötletet és a script-et: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest