- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
MasterMark #16391 üzenetére
Igen, ezzel már próbálkoztam sajnos sikertelenül. Szerenecsére elég egy tab-ot nyomnom az -i kapcsoló után, az ssh már tudja, hogy hol és mit keressen. A legtöbb bejelentkezésnél működnek úgy is a dolgok, hogy nem kell megadnom a privát kulcsot.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
MasterMark #16388 üzenetére
Szerencsére az van...
-
Archttila
veterán
válasz
MasterMark #16215 üzenetére
Természetesen nem.
Routeren van az OpenWRT, csak azért kellene tiltanom az LG domaint, mert egy CX OLED-em van, amin néha elkefélik az fw-t, ezt szeretném megakadályozni. Hiába kapcsolom ki az auto updat-et, sokszor akkor is önkényesen feltelepíti... -
Archttila
veterán
válasz
MasterMark #16213 üzenetére
De egy TV-ről lenne szó...
-
törölt tag
válasz
MasterMark #16099 üzenetére
Előmelegités után forrólevegővel le, majd forrasztóval vissza.
De olyan érzésem van, hogy menet közben hősokkot kapot a flash, és ekkora nincs itthon, csak nagyobb. -
Defearon
csendes tag
válasz
MasterMark #16083 üzenetére
Köszönöm! Akkor jól gondoltam. Azt nem tudom, még nem vizsgáltam a routerben hogy akkor azonnal meghívja-e, de 5 perceként tutira lefut.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
MasterMark #16068 üzenetére
Nekem az ios az.
Itt egy linuxot kapsz parancssorban és konfigurációs file-ok vannak (vagy használhatsz uci parancsokat is). Nem úgy, mint IOS-ben, ahol igazából egy konfigurációban találod magad.
Minden linuxban megszokott parancs használható OpenWrt alatt az interface-ok kezelésére. Leginkább az ip parancsra lehet szükséged... -
vargalex
Topikgazda
válasz
MasterMark #16061 üzenetére
Egy "komplett" oldal van a wiki-n High availability témában. Hogy scriptet tudsz-e kapcsolni, az már csak a keepalived-től függ. És mivel ott lehet, így OpenWrt alatt is lehet elvileg.
-
kutga
félisten
válasz
MasterMark #16061 üzenetére
Én egyelőre csak a beállításait tanulom.
-
kutga
félisten
válasz
MasterMark #16058 üzenetére
Igen, én is így használom.
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #16057 üzenetére
Megvan, a lan-hoz beírtam gateway-t, meg DNS-t, és így már kap netet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest