- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
Új hozzászólás Aktív témák
-
LZs?!
aktív tag
válasz j.bravo #7682 üzenetére
@j.bravo
Most olvasgatok vissza...
A fehér szerintem sem illene oda, de antracit/sötét(acél)szürke faszás lenne; a kép alapján a tiéd egy mély, sötét pasztel kék, egy élénk szín túl kontrasztos lenne, elütne.
Más...
Azt hiszem nekem komoly gondok vannak a fejemben.
A GT-t elvittem vizsgáztatni még június végén...az üres rublikákat nézegetve kérdezem: Egyébként van valami gond? Válasz: Nincs...semmi. Mire én: Biztos? Válasz: Legyen?!
Tegnap elvittem Zsoltékhoz olajcserére (saját cuccal)...Attila bontja a védőlemzt, nézegetni, rángatja a dolgokat, majd én kérdezem: Minden OK? Válasz: Persze. Mire én: Nem is folyik semmi? Válasz: Nem... Pár másodperc után: Tényleg semmi gond? Válasz: Figyi...most szólj, amíg meg van emelve: csináljunk?!
Amíg várok, hogy mindent befejezzenek, sétálgatok az udvaron: van pár GTV és GTV spider. Bekéredzkedtem az egyik GTV-be: még mindig alacsony, bunkerszerű, szűkösen passzos. Nem is tudok értelmesen kiszállni. Viszont minden kézreesik, és nincs semmi sallang.
Később feldobom nekik a kérdést: Szerintetek nagy baromság lenne dobni a GT-t és venni egy V6 GTV-t? Válasz (zanzásítva): Qrva nagy hülyeség...a te kocsid rendben van, ha most veszel egy másikat, akkor kezdődik előről; ráadásul egy napi használatú GTV-vel havonta járhatsz vissza az apróbb fasságokkal, akkor is ha első nekifutásra szétszedjük teljesen és újra összerakjuk; és ha esetleg mégis így alakul, akkor is legfeljebb jövőre bszélhetünk ilyesmiről.
Szóval jelenleg 3.0 vagy 3.2 GTV-ket keresgetek éppen...mert a rációt időnként ki lehet baxni az ablakon. De közben már nézegetem az új dobot, illetve a fóliázást a GT-re, mert miért is ne lehetne utána köpni a szabadesésben zuhanó rációnak...
PS: Ugyanitt 2.0 JTS, mechankilag/múszakilag tipp-topp állapotban új gazdára vár. GTV csere érdekelhet, Spider nem kell, mert ugyan a segge szép, de ortopéd strandpapucs formája van...
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
Integrale
veterán
Szerintem ne bántsd a kasznit, csak a felniket (de nekem még azok is tetszenek).
Rendben tartod az autót, az ami a képen van kifejezetten jól néz ki, ezek értékes példányok maradnak, de csak érintetlen formában, festegetéssel, főleg karbonfóliával csak egy lökés a lejtőn (szerintem).
Felnit büntetlenül (értsd, nyom nélkül) lehet variálgatni. Fehér tető nem lenne szép, nekem a Lybra hasonló színű. amikor a tetejét fényezték, akkor alapozózás után használtam egy napig, matt volt ugyan, de tört fehér, botrányosan nézett ki. Feketével pedig nem vagy előrébb, hiszen az autó maga is sötét, nincs kontraszt, hogy kitűnjön."Bad reklám is reklám too"
-
Szerintem nagyon bohóc lenne tőle. A felninek a sötét áll jól. A tetőhöz nem nyúlnék, nagyon max karbon fólia.
Nálunk volt egy srác, fehér karbon fóliát rakott a 156-os műanyag elemeire, szóval B oszlop, meg lökhárítókon található műanyagok, meg nem is tudom hol még. Nevetségesen nézett ki szerintem. De úgy tűnik ő is észrevette, mert egy pár napja láttam és le voltak sötétítve fóliával a lámpák, a felnik (amúgy biohazard) szürkére lefújva, karbonfóliák eltávolítva. stb.
Érzésre "from zero to hero" lett a látvány. Igaz ez egy fekete kocsi, de ezek sztem általános érvényű dolgok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest