Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

wm2 őstag válasz  DrojDtroll

üzenetére DrojDtroll

üzenetéreItt nézzél slayer, 3 év garival tolják a gépeket, full legal és a Mac "olcsóbb", de én is a PC-t ajánlom. HP "Z" egyértelműen. De a FUJITSU CELSIUS is megér egy misét. Elég jó garival osztogatják őket. 
- 

tDr1v3r veterán válasz  DrojDtroll

üzenetére DrojDtroll

üzenetére3D-s tervezés alatt mit értesz, CAD-CAM? Arra nem ajánlott Mac-et használni. Én mindenképp PC-t raknék össze ennyiből, ilyen felhasználásra. 900k-ból elég komoly gépet lehet építeni... vagy mástól erős munkaállomást (HP pl.) venni. 
- 

válasz  DrojDtroll

üzenetére DrojDtroll

üzenetére"Nem akarok egy hackintos felhasználót sem megsérteni, csak szerintem a hackintos nem a professzionális felhasználás eszköze" Nem sértesz meg senkit, de annyit azért hozzátennék hogy ennek a kijelentésnek nincs sok értelme, max a te saját kontextusodban. Azzal egyetértek, hogy adott területen nem az, de másnál meg lehet az, ez teljes mértékben az adott feladat/személy és annak igényei határozzák meg. 
- 

válasz  DrojDtroll

üzenetére DrojDtroll

üzenetéreNézőpont kérdése, ha van rá affinitásod és érdeklődésed akkor nem, ma már elég sima ügy az egész. De mint írtam, valamennyi szaktudás szükséges hozzá, megeshet párszor hogy túrni kell a netet egy-egy megoldás után kutatva. Ezek 100%-ban hw eredetű apró problémák, amik egy Mac-nél nincsenek. Viszont ha már megy, akkor pont ugyanúgy megy (tehát olyan nem lesz hogy adott alkalmazás nem fut jól, csak mert hackintoshod van). Egyébként meg ez is olyan, mint az a fent említett dolog, tehát ha amúgy nem érdekel az OSX kényelme, szép GUI-ja, akkor teljesen irreleváns neked a kérdés, egy izom PC-vel és Windows-al jobban jársz mint egy ugyanarra a gépre telepített hackosx-el. 
- 

biker nagyúr válasz  DrojDtroll

üzenetére DrojDtroll

üzenetéreSzerintem innen a tomac pro kiváló, pénzed is marad  
 http://tomac.hu/skylake-konfiguraciok/
- 

válasz  DrojDtroll

üzenetére DrojDtroll

üzenetéreÉn sem nagyon hiszek benne hogy hirtelen megtáltosodik az iMac vonal. Max megkapod az aktuális közép-felső kategória közötti GPU-t a legnagyobb modellben ahogy lenni szokott, és el is füstölheted rá a 900k-t. Szerintem ha nem vonzódsz különösen az OSX-hez, meg az iMac-hez mint tárgyhoz, hanem csak objektíven és realistán nézve akarod a legjobb ár/érték arányú eszközt a munkádhoz, akkor semmi értelme így 2016-ban az Apple közelébe menni. Nem volt mindig ez így, de sajnos sokunk bánatára most ez a helyzet. Óriási pálfordulás kéne a részükről a hozzállásban és a termékfejlesztésben ahhoz hogy újra legyen értelme egy ilyen igénnyel hozzájuk fordulni mint a tiéd is. Egyáltalán nem hiszek benne hogy ennyire szembe fognak menni magukkal, sose tették. Persze a keynote-ot azért várd meg, hátha most történik meg a csoda, van esélye, csak nagyon kicsi  
- 

Ragnar95 félisten válasz  DrojDtroll

üzenetére DrojDtroll

üzenetéreHa nehezebb nem is, de lehet, hogy valamennyivel esni fog az ára. Bár gyanús, hogy kelleni fog pár hét, mire a használt piac reagál az új modellek bejelentésére, szóval ha megtetszik az esetlegesen bejelentett új modell, a bemutató után rögtön meghirdetve esélyes, hogy sikerül annyiért eladni a régi gépet, mint amennyiért most el tudnád. 
- 

válasz  DrojDtroll

üzenetére DrojDtroll

üzenetéreSzerintem nem, hacsak nem mutatnak be olyan termékeket, amelyek a jelenlegihez képest többszörös teljesítményt képesek leadni, fele olyan áron, mint amennyiért most megvásárolhatod. Erre pedig nem sok esélyt látok. Amúgy a hordozható vonalon várható újdonság. 
- 

Ragnar95 félisten válasz  DrojDtroll

üzenetére DrojDtroll

üzenetéreIgen, 27-én lesz keynote, remélhetőleg frissítik a teljes Mac vonalat, mert már nagyon ráfér a legtöbb modellre egy alapos frissítés. 
- 

válasz  DrojDtroll

üzenetére DrojDtroll

üzenetéreNabaszki, dettó ez volt a kérdés a minap a cégnél és ölre menő vita alakult ki belőle... Szerintem ilyen esetben (munkáról beszélünk és adott szoftverről) azt kell megvenni, ami a legnagyobb teljesítményt nyújtja a szoftver alá. iMac vonalon én most nem költenék, mert nem túl combos a hardver amit kapsz érte... Persze, szép lesz, meg csodálatos a kijelző és gyorsnak is érzed majd, azonban ha puszta számítási kapacitást nézünk, talán jobb a PC. Várj pár napot, hátha a bemutató után okosabbak leszünk. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP280 MiniTower (i5-4590, 8GB RAM, 1GB VGA, 250GB NVMe, 750GB HDD, 22" FULL HD LED monitor, stb.)
- HP Elite 8000 SFF Q6600 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD4500
- HP Elite 8300 SFF i5-3470 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD2500
- HP Pro 6300 i5-3470 8GB DDR3 240GB SSD 500GB HDD
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

TigerCat
 TigerCat