Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz Czo #46203 üzenetére

...jobb fenn a menubaron ugyonugy kene tudnod hozzaadni keyboard layoutot mint a futo rendszeren...

De ott van, csak a magyart kiválasztva maradt angol, magyarra állított telepítővel is angol maradt a layout. :DJártam már vele úgy, hogy nem ismerte fel a billentyűzetet és akkor is HUB-ból ment HUB-ba, amikor közvetlenül csatlakoztattam a Mini-be felismerte rendesen. Csak most túl kómás voltam hozzá, hogy rájöjjek, inkább szopattam magam. :DDD
    #46206 Czo
    Tehát a _windowserver nevű felhasználó teljesen legitim, lehet a DiplayLink virtuális VGA kártyája de akár a BetterDisplay is. :K Ez eddig tiszta. Viszont mégis mi okozhatja, hogy a processz képes megakadályozni az alvást. Nem katasztrófa, ha nem megy, hát nem megy, max. továbbra is kikapcsolom a gépet altatás helyett.
    Amúgy normál esetben egy monitor üzemel HDMI-ről, a DiplayLink monitorok csak akkor mennek ha olyan szerkesztési munka van amihez kell a 2. és a 3. monitor.
    A telepítés után beállítani csak a macOS-t állítottam be, a többi appot csak felszórtam. Ha a DisplayLink teker, valahogy parancshoz kötöm és csak akkor engedem futni, ha valóban kell. Ha meg a BetterDisplay, akkor visszaállok HDMI/DVI-re, ott nem kell patkolni a BetterDisplay-jel.
    Akármi is volt a gubanc, annyit elértem, hogy tiszta a gép és megszabadultam az illegális (PS & MSO) programoktól és tanulni is tanultam valami hasznosat.

#46207 Syl
    Én kilőttem 1x. Mondjuk nem kellett volna :DDD de legalább gyorsan újratöltötte magát a GUI

Új hozzászólás Aktív témák