Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• UX

tag

válasz Syl #37319 üzenetére

Tartok tőle.
    Az apple utálók csoportja mindig azt hangoztatja hogy a mac az a hülyéknek való, az én fanatikus ismerősöm pedig azt hogy, bedugod és műkszik, semmivel nem kell vacakolni.
    Szerintem ez nagyon függ az egyéni igényektől. Ha valamiről van egy határozott elképzelésed hogy az neked úgy jó a ha működik, akkor nagyon nehezen tud meggyőzni az apple az ellenkezőjéről.

Mindegy, most már, csak adjon valami pluszt is.
    Egyelőre az m1-ről nem nyilatkoznék, a bootolása nem gyorsabb mint a jelenlegi gépemnek, az alvó módból való felébredési sebességétől sem estem hanyatt. Kifejezetten lassúnak találom. Az ablakok mozgása is kicsit lassú (lerakás dockra és vissza) de ezt majd később, lehet csak beállítás kérdése.

Viszont a kurzor után újra van egy dolog amit fel kellene turbózni. Szerencsére semmi problémája nincs a külső hangkártyammal, megszólaltak a hangsugárzóim. Csak sajnos nem szól olyan szépen a muzsika mint windowson. Van erre is valami okosság? :)

CharlieDrop
    Nem tudom, elképzelni mi az a dolog amivel többet tudhat mondjuk egy steelseries egértől. Mármint, biztosan eltérőek lehetnek a paraméterek, de lehet hogy csak másak az igényeink. Az, hogy 15 centimétert kell mozdítani az egeret, es akkor is vánszorog, az számomra nem elfogadható. 3D tervezéskor én pörgök mint a mérgezett egér. Kis mozdulatokkal 1 métert is áthúzom az egeret, és nem kell rá várni. Két monitort kell bejárnia.
    Alkalmazás nélkül sem találtad lassúnak?

Új hozzászólás Aktív témák