Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz cigam #19129 üzenetére

OK...
    Nem azért jöttem, hogy ostorrozzam a Mac-et,vagy az OSx-et...
    Látod, szeretek tanulni, és ebből adódóan nagyon ritkán fikázok...itt talán ilyen még elő sem fordult...
    Ettől függetlenül én most akkor is azt mondom ,hogy ez így sz@r...
    Kitalálom magamnak, hogy mondjuk nem egy cca. 3kilós hobby mini ül az asztalon, hanem egy 1,5 gurigás Mac pro, amin állítólag ugyancsak "a világ legfejletteb oprendszere" fut...tehát valszeg nem magic touchpad-et akasztanak rá,,(akár még azt is) hanem egy jobbfajta egeret,(nem azt a rokkant magicmouse-t) vagy egy grafikusnak egy digipadot,,vagy bármi egyebet,,,ami usb-s...és a világ legfejletteb oprendszerén nem tudom kikapcsolni, hogy az usb-s eszköz ne ébressze fel a gépet altatásból.... :F

Sok mindent el lehet adni nekem,,,rugalmas is vagyok,,remélem eddigi ittlétem alatt ez lejött...De hogy ez így normális,,azt most nem....szvsz ez durva hiányosság...nem hisztizek, mert vagy kettétaposom az egeret, és veszek egy BT-ost,,vagy egyszerűen túllépek a dolgon, mint ahogy tettem volna már, ha nem mondod azt hogy "ez nem evidens...."
    Nektek ez véleményetek, hogy miért nem bt egér?(ami részben igaz is ha csak rólam beszélnénk) nekem meg az a véleményem, hogy sok egyéb usb-s eszköz is van amit rá lehet akasztani a gépre, és nagyon nem kéne hogy ébresztgesse... :U
    Ti természetesnek veszitek, hogy ilyen alap dolgot nem lehet kapcsolni,,,én meg csalódásnak élem meg...ettől még használom tovább a gépet...de meggyőzni nem fogtok.. :N
    Skippeljük szerintem ezt a problémát.... ;)

Új hozzászólás Aktív témák