Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
claire78
senior tag
válasz
Fr3eWar #16187 üzenetére
Pedig a Full3D is fontos lenne. PC-n sem tudom ez hogy működik, ha működik.
Hangoknál értsem úgy DTS-HD, TrueHD mindegyik? Kadenciahelyes lejátszás is van? Gondolom ezek csak a lejátszó programtól függ.
Apropó, PLEX, XBMC gondolom azok a lejátszók amik szóba jöhetnek. Teljesen, hibátlanul működnek?
Bizonyára a torrent futtatása nem lehet gond, Transmission kliens is van rá, vagy vmi nagyon alacsony erőforrás igényű (fogyasztás miatt). Mért valaki fogyasztás egyébként? Tesztben 5W körülit olvastam, az nagyon rendben van.
Ha jól tudom Harmony távirányítót is tudnék hozzá használni?Elnézést a sok kérdésért és köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- AMD Ryzen 7 7800x3d gamer pc eladó! Részletek a leírásban.
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- Bomba Áron!! Ryzen 7 5800x Rx 9060 Xt Gaming Oc 16GB + Garancia Csere/Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 - Akció! 2025.10.17-ig csak 150.000ft!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest