Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
zui
tag
válasz
tierbatyo
üzenetére
Udv.
2.4.19 es kernelrol van szo, es nincs meg az /usr/src/linux ban a config sajna, mert nem is azon a gepen lett forditva a kernel.
Nekem arra van szuksegem, hogy van egy 2.4.19 es mukodo kernelem ( 2.4ben nincs procban conig.gz
) es ennek a konfigjat vhogy ki lehet e szedni belole?
Vagyis egy 100 as realtek kartyat akarok belerakni, nem is kene telljesen uj konfig.. ha vki tud ilyet, szoljon.
koszi
csa
zui
[Szerkesztve] -
zui
tag
Hali.
Az lenne a kerdesem, hogy egy mukodo kernelbol ki lehet szedni a konfigot, amivel forditva lett? -
zui
tag
Hali.
most raktam fol vmware legfrisebbet, vmi 4.5.2 build 8848 aszem.
Linuxon menne dolog. diszt: Gentoo
felraktam inditanam a vmware-t kiirja, hogy a vmware-config.pl-t futassam mint root.
ezt meg is teszem valaszolgatok a dolgaira, lefut jol minden.
Ezutan vmware-re megint ez az ablak jon csak, hogy futassam a vmware-config.pl-t...
mit kell meg csinalni?
kernel: 2.6.10 -
zui
tag
Hali.
Hol tudok potatot letolteni? lehet meg egyaltalan vhol?
koszi, csa -
zui
tag
Hali.
Az lenne a kerdesem, hogy egy ASUS A7N8X-E Deluxe lappal es egy AthlonXP 2200+ (Thoroughbred-B magos)os procival tudok-e cpufreq-et. kernelkonfigba (2.6.10) lattam ilyet, hogy nforce2 FSB allitas. Ez hogy mukodik? milyen hatarok kozott mozog? Ezenkivul meg Mobil Athlon procikra PowerNOW! tamogatassal vannak léehetosegek, de gondolom egy sima 2200+ os prociba nincs ilyen tamogatas, es csak FSB allitassal lehet a procitelljesitmenyet novelni/csokkenteni.
Ezenkivul ha a BIOSban fixre allitom az AGP es a PCI bus sebesseget ( asszem ilyet lehet) , akkor az FSB allitassal ezek nem fognak elmaszni?
Ha van vkinek ilyen lapja / procija es hasznal ilyet az irjon vmit, hogy hogyan mukodik, es erdemes-e haszanlni...
koszi
Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) es ennek a konfigjat vhogy ki lehet e szedni belole?