Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Gépjármű ügyek
Aktív témák
-
CsY
aktív tag
válasz
wedlock #4599 üzenetére
isten ovjon a magyar linuxoktol... ez alol a frugalware a kivétel....
suse, mandrake, uhu, blackPanther mind egy kaptafa... szép felhasználói felület, ami vetekszik a windows csillogásával, mig a mögöttes tartalom 0. Miért van az, hogy a suse tüzfala (ami iptables alapú) külön leirónyelvet használ az iptables vezérlésére? mig egy eccerü parancs is bonyolult benne. Miert van az, hogy a mandrake, suse is használ olyan függvényeket, amik a winfos alapjai. Használjatok gentoo-t, ubuntu-t, debian-t, knoppix-ot, kanotix-ot, frugalware-t , slackware-t. Mindegy...ezek megbizhatóak. A lényeg a frissités, a kezelhetöség (habár én a mai napig minden fontosabb dolgot konzolon csinálok, vagy manuálisan modositom a konfig file-t). Ennyi az egész linuxos ''nagy varázslat''.
Elmondok egy történetet... Egy albérletben lakom haverral és a bnöjével. Nekem van egy privát és egy céges laptopom... Mig a priváton is windows volt, használták ők is...igaz néha kékhalál-fagyás... Eccer csak hazamentem, kezemben egy kanotix cd vel és felraktam a másik winyora...mondván mátol ez van...szépen megcsináltam nekik usereket, stb.használták, teccett nekik, észrevették h nem fagy, gyorsabb a net, söööt. szebb a felület...Majd jött egy költözés, és akkor mar uj oprencer is kellfelraktam az ubuntut, sok jot hallottam rola. vegeredmenyben debian alapu, rossz nem lehet
elsöre felismerte wifi, BT, infra, touchpad stb... home directorykat atmasoltam...es ment nekik elsöre... Mostmar nem hajlandoak a windowst hasznalni, mert megismertek egy masik alternativat, ami jobban tetszik nekik...és ök sima userek... Ha nekem valami dolgom van a saját gépemen, nem szivesen ülnek le a céges-microsoft os géphez... ennyi... mki döntsön belátása szerint... -
Nimrod
addikt
válasz
wedlock #4574 üzenetére
Bővebben: link
Azért javaslom ezt, mert Live, de lehet telepíteni is és UHU-n kívül ez az egyetlen, ahol be tudtam lőni az ADSL netem.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mozilla Firefox
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest