Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Aktív témák
-
mkbla
senior tag
válasz
operator10
üzenetére
olvasgass vissza jópár oldalt, mert az mplayerről már volt szó...
más
erről is beszéltem már de feldobom a témát még egyszer:
szóval: 4.5.2-es vmware-t használok, és szaggat rajta a win98, (egyébként a ME és 2000 is), legalább is lassan jönnek elő a menuk, intéző stb... és ha teljesképernyőra veszem akkor +bolondul. nem látom az egeret, meg magától megy az egér össze vissza, meg kib*szottul belassul. Újratalapítettem rá a win98-at (mivel azt hittem h ugy jó lesz, mert eddig osztálytárasam letelpített oprendszerét használtam,de szaggatott meg lassu volt) de nenm értem el vele semmit, ugyanugy szagatott meg lassu volt. Volt szt. társamnak a 98, Me, 2000, mellett XP is és kipróáltam h hogy megy, csodák csodájára ''tökéletesen'' (már amennyire a winfos tökéletes) ment, nem szaggatott(mondjuk indításkor meg leálláskor kicsit furcsa a a hangja de mind1) teljesképernyőben is ment. felraktam a Caesar III-at és jáccottam
,
ez hogy van ? miért csak az xp megy rendesen a vmware alatt?
más
wi-fi téma vki? UP (#3333)
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
,