Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• dermedt

aktív tag

válasz Out #2782 üzenetére

Köszönöm a segítséget!!!!:(((
    Még jó hogy van ez a topic , mert soha az életben nem találtam volna meg a google-t.
    Az ilyen hozzászólásokat egyszerüen nem tudom megérteni.
    Azt gondolod , hogy én nem találtam meg az általad említett oldalakat?
    Egyébként igazad van.Valóban megtehetném , hogy felnézek 8-10 Linuxos oldalra (ez tényleg megvan egy óra alatt ) és ott elkezdem szépen lassan végigpróbálgatni az összes reklámszövegekkel megspékelt baromságot.
    Ha szerencsém van akkkor elsőre bejön a megfelelő válsztás , de ha nincs , akkor lehet , hogy csak a tizedik lesz a jó .
    Mivel a Prohardver.hu nevű hardveres-szoftveres szakoldalnak van egy kifejezetten ilyen témával foglalkozó topicja , ezért én (én kis hülye naív gyerkőc) azt gondoltam :NA MAJD ITT SEGÍTENEK NEKEM , hogy ne kelljen fölösleges köröket futnom.Erre jössz te és benyomsz nekem egy sokak által használt frappáns közhelyet:GOOGLE!
    És azt szeretnéd , hogy ne tartsam bunkó dolognak a beszólásodat.
    A helyzet az , hogy ezzel nem segítettél semmit ,csak egyszerűen felidegesítettél.Bár lehet , hogy neked ez okkoz örömet.
    :(((:(((:(((:(((:(((:(((:(((:(((:(((:(((

Akik viszont tényleg tudnának , és szeretnének is segíteni (konkrét dolgokkal), azoknak még mindig megköszönném a hozzászólásaikat!!

[Szerkesztve]

Aktív témák