Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
Sziasztok !
Probált valaki suse linuxot telepiteni p5b deluxa alaplapra ?
Szeretnék feltolni egy openSuSE 10.2-t, le is szedtem a DVD image-et, kiírtam, bootol is szépen, majd közli hogy nincs benne az 1. CD. Valami driverprobléma miatt nem találja ?
a cdt sem tudja beilleszteni igy nem látja a meghajtot
a régi gépre(abit ic7-g) simán felment a 10es
erre a mostanira sem a 10 sem a 10.2nem megy fel, lehet gyári külsö ide megoldás nem tökéletes ? remélem nem kurt*k el asusék illetve remélem nem lett sz*r az 965ös csipszet
valaki tud valami megoldást ?
-
Motaba78
addikt
Suse linux 9.3 alá valamilyen rendszerdiagnosztikai progi ami mutatja a rendszer hömérsékleteket ? és ott ücsörög alul
-
Motaba78
addikt
Sziasztok !
Én most kezdtem el komolyabban foglalkozni a linuxal, tehát kezdő vagyok benne, de szeretném kiismerni a kicsikét.
A kérdésem az lenne hogy Suse linux alá is található olyan program mint pl: windows alá a stongdc ?
Elöre is köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Xbox tulajok OFF topicja
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest