Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
Sziasztok !
Probált valaki suse linuxot telepiteni p5b deluxa alaplapra ?
Szeretnék feltolni egy openSuSE 10.2-t, le is szedtem a DVD image-et, kiírtam, bootol is szépen, majd közli hogy nincs benne az 1. CD. Valami driverprobléma miatt nem találja ?
a cdt sem tudja beilleszteni igy nem látja a meghajtot
a régi gépre(abit ic7-g) simán felment a 10es
erre a mostanira sem a 10 sem a 10.2nem megy fel, lehet gyári külsö ide megoldás nem tökéletes ? remélem nem kurt*k el asusék illetve remélem nem lett sz*r az 965ös csipszet
valaki tud valami megoldást ?
-
Motaba78
addikt
Suse linux 9.3 alá valamilyen rendszerdiagnosztikai progi ami mutatja a rendszer hömérsékleteket ? és ott ücsörög alul
-
Motaba78
addikt
Sziasztok !
Én most kezdtem el komolyabban foglalkozni a linuxal, tehát kezdő vagyok benne, de szeretném kiismerni a kicsikét.
A kérdésem az lenne hogy Suse linux alá is található olyan program mint pl: windows alá a stongdc ?
Elöre is köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Szólánc.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- INTEL Core i7-13700 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest