Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleee24
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Köszönöm, de megvolt, elolvastam a kezdőtopicot mielőtt nekikezdtem (nem kell rákeresgetni sem ha lenyitogatja az ember.
)
Sajnos ettől függetlenül szívja az akksit, valami nem jau
Ahogy bambano írta valószínűleg az én készülékemben lesz a hiba.De értékelem hogy próbáltok segíteni, király kis közösség van itt

-
zoleee24
tag
válasz
bambano
üzenetére
Hát kezd érdekes lenni

Jelenleg Live Mint alól írok DE, energiagazdálkodás katasztrófa, lehúztam töltőről, merül mint a búvárszivattyúúú.
Az egyébként 3+ órás akksim (Win10 alatt minimal energiagazdálkodással, általában ezt használom mert böngészésre pont elég), 10 perc alatt leszívta 70%-ra.
Ok hogy ez Live mód, de most vacilálok hogy feltegyem-e SSD-re.
-
zoleee24
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Hálás köszönet a rengeteg hasznos infóért!
(természetesen utánaolvasgattam/olvasgatok mindennek)BIOS-t most néztem következő beállításaim élnek:
Legacy > ON, UEFI->Enabled.Live USB Linux Mint 18.1 Cinnamon most készül, erről szeretnék telepíteni és létrehozni a dualboot-ot.
Ez a telepítésig kész is van: LINK
-
zoleee24
tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni:
Kettő dolgot szeretnék megoldani:
a.) Boot-olható perzisztens Linux disztribúciót szeretnék telepíteni USB-re (Ubuntu, Mint, vagy Kubuntu)
Milyen programmal ajánlott?b.) Win 10 mellé szeretnék SSD-re Linuxot telepíteni dualboot-ban Lenovo G580 AH Lapropra pendrive-ról, választható menüvel (mennyire kell hack-elni az SSD miatt, eléggé friss nem volna jó ha hamar tönkre menne)
Mi lenne a menete? Csak pendrive adott, nincs benne CD/DVD az SSD miatt.Tudnátok kérlek segíteni,(akár privátban is)?
Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Subaru topik
- Xbox Series X|S
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobil flották
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)