Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
válasz
trassher
üzenetére
Közben rájöttem, hogy nem erre gondolok. Egyszer láttam valami olyasmit is, hogy csak a weblapon kell rákattintani, és települ is. Amúgy miért ez a megoldás kell?
Kipróbáltam már így utólag, hogy mit ajánlottam...Egy Fedora 12 iso-t dobtam össze gyorsan, hogy feltelepítem egy vinyóra, amit nem használok, de már az elején bukott a mutatvány, mert a csomagok metaadait nem találta a telepítő, és ennyi volt.
Amúgy melyik csomagformátum "jobb" ? A *.deb vagy az *.rpm? Olyan szempontból, hogy melyik formátumban érhető el több csomag? Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget.

És melyik fájlrendszert érdemes? Ext3, Ext4, vagy ReiserFS? Bár a Reiser-ről mindenhol inkább negatív véleményeket olvastam, De ebben az online isocsinálóban ext4-et nem is láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hyundai, Kia topik
- Fujifilm X
- OpenWRT topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest