- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
question man #382 üzenetére
Nos nézzük:
Járt már a gépemen (laptopról van nálam is szó) UHU, Mandrake, Debian, Gentoo, RedHat (Fedora), Ubuntu, Slackware. Windows XP mindig volt mellettük.
Ezek közül a Slackware-t és a Debiant leszámítva, mindegyik elsőre gond nélkül feltepült, de ezt a 2-t is kis állítgatások után sikerült felrakni.
A fent felsoroltak közül egy sem tette tönkre a Fat táblámat, formázta le a vinyómat, vagy csinált bármi ártalmasat.
Igaz, mindegyik amikor telepítettem, elolvastam, hogy mit ír ki, és nem csak a next-re nyomkodtam -
Sianis
addikt
válasz
Nincs semmilyen papírom, mégis együtt tartok egy Ubuntut meg egy Xp-t. Másik gépemen meg egy Gentoo és Ubuntu dolgozik össze, ezzel írok DVD-t, olvasok NTFS paríticóról...és nem vágódik haza a gépem. A Linux amúgy is egy rendszermag ( kernel ) nem pedig egykomplett rendszer. Amúgy meg szerintem rossz disztrókkal próbálkoztál, lehet érdemes lett volna kérdezni?
-
zLegolas
őstag
válasz
A tudás hiánya a gáz. A rendszerinformatikusoké pláne.
számítástechnika != XP -
rokefeller
senior tag
válasz
question man #304 üzenetére
lehet hogy azért szopat minket a linux, mert xp mellé próbáljuk feltenni?
erre még nem gondoltam, de az összes esetben ez tűnik csak közösnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest