- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Megnéztem a Mandriva honlapján a támogatottak listáját, és kiválasztottam egy SMC-t... erre a kereskedő azt mondta, hogy kifutó darab, és az átlag WLAN kártyánál jóval drágábban szerzi be...12-13000 Ft-ért. Utána kerestem még egy párat a neten, de az általam ismert üzletek még csak nem is hallottak róla. Erre kiválasztottam egy-egy tipust a boltok kínálatából, de ezekhez meg nem volt a leírásban még csak megemlíve sem a linux... így gondoltam a fórumra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 13 Pro 256GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4588, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megnéztem a Mandriva honlapján a támogatottak listáját, és kiválasztottam egy SMC-t... erre a kereskedő azt mondta, hogy kifutó darab, és az átlag WLAN kártyánál jóval drágábban szerzi be...12-13000 Ft-ért. Utána kerestem még egy párat a neten, de az általam ismert üzletek még csak nem is hallottak róla. Erre kiválasztottam egy-egy tipust a boltok kínálatából, de ezekhez meg nem volt a leírásban még csak megemlíve sem a linux... így gondoltam a fórumra.