Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLD
tag
Hát igen nem egy könnyűsúlyú versenyző, de felment, egészen gyorsan behozza indításkor, és a merevlemezen is elfért utána pedig inkább a fluxbox configjával foglalkoztam

Én már csak ilyen gonosz vagyok
,de mikor elszált a csinos grafikus felületem ( az volt nekem is az első találkozásom a csak parancssorral ), akkor a két linkelt doksi segítségével sikeresen módosítottam a xorg.conf-t... Szóval furcsaságaival együtt - a vi -, mivel segített a bajban, numero egyes szövegszerkesztővé lépett elő szívemben 
Mindazonáltal valószínűleg igazad van, én is néztem nagyokat az elején, mikor sok sípolással közölte, hogy nagyon mást csinálok mint kéne
Thank you very much!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,de mikor elszált a csinos grafikus felületem ( az volt nekem is az első találkozásom a csak parancssorral ), akkor a két linkelt doksi segítségével sikeresen módosítottam a xorg.conf-t... Szóval furcsaságaival együtt - a vi -, mivel segített a bajban, numero egyes szövegszerkesztővé lépett elő szívemben