Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Mert nálam az indította ablakozót, de végülis jogos, megoldható, hogy egy terminálos belépést követően automatikusan induljon az X.
Egyébként meg azért, mert grafikus bejelentkező felület, és megszoktam
Na, most kapom mindjárt, hogy ha ilyen kívánságaim vannak, akkor menjek vissza win-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi hangfal építés
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- NVIDIA RTX 4090 24GB HP OEM verzió (kiváló állapotban)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Na, most kapom mindjárt, hogy ha ilyen kívánságaim vannak, akkor menjek vissza win-re