Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
urandom0
üzenetére
Folyamatosan online szokott lenni.
Igazából ~3éve használom és összesen ~50%-ban üzemelt megszakításokkal, de valahogy mostanában elmérgesedni látom a támadásokat és volt egy furcsaság is a Debian esetében, amikor egyik reggelre annyira megadta magát a gép, hogy még az nginx sem volt elérhető és az ssh sem.
Valami számomra nem értelmezhető hibát kaptam konzollal belépés után az sshd systemd status-ról. De sajnos akkor annyira pánikoltam, hogy nem mentettem semmit, hanem töröltem.
Most hagyom kicsit szenvedni a rendszert és pár nap után mentek minden log-ot és infót aztán átnézem őket. Lehet tanulságos lesz a későbbiekre vonatkozóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest