Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- X15U Super macro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nagyon szépen fejlődik a KDE, közel sem olyan omlós már, mint régen volt. Ezeket a hibákat, amik nálam előjönnek, szerintem a gép, a kernel vagy valamelyik modul okozza. Pedig nem egy dzsunka vacak laptopot használok, hanem egy Thinkpadet, de akármilyen Linux van rajta, olyanokat csinál, hogy pl. ébredés után másképp érzékeli a touchpad-et, mint közvetlen boot után. Boot után valami Think... valami a neve (most nincs előttem a gép), ébredés után pedig már SynPS/2 Synaptics TouchPad-nek látja az xinput, és ezzel együtt elállítódik az érzékenysége, a kétujjas görgetés, minden.
Sokszor az egeret sem érzékeli ébredés után, de erre már írtam egy scriptet.
Illetve újabban mint ha halkabban lennének a hangszórók, mint korábban, bár lehet, hogy csak az én fülem romlik

Viszont hamarosan jön a KDE 6, reméljük nem lesz olyan nehézkes a váltás, mint 4-ről 5-re

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest