- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claudius
tag
válasz
bambano #3250 üzenetére
Köszönöm a választ. Igazából, most a fő cél az lenne, hogy a másik HDD-re ami üres első körben a debiant feltenni úgy, hogy az xp-s HDD-n lévő dolgokhoz ne nyúljon egyáltalán.
A mukahelyi gépemen úgyanilyen két HDD-s megoldás esetén úgy telepítettem, hogy lehúztam a debian telepítésekor a win-es HDD-t. Ezzel az a baj, hogy mivel telepítéskor nem észlelte a linux a wines HDD-t, ha felvan dugva mindkét HDD mindig a win indul nem tudom beállítani, hogy indításkor kitudjam választani melyik rendszert indítsa.
Ezért vagyok most óvatos, mert nem szeretném,ha az xp-s HDD-m adatai elvesznének.
Azért gondoltam az előbbi leírásomban említett megoldásra.
Az ubuntu azért jööt elő, mert ha késöbb szeretnék a debianos HDD-re még egy linuxot tenni akkor a debian telepítésekor a most még ürs HDD kétfelé kéne particionálnom a ksöbbi telepítés érdekében.
Várom válaszod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest