- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
bambano #31542 üzenetére
A Python scriptben nincs ha arra gondolsz. Bár asszem az nem okoz gond, mert próbáltam pár éve. Se a grib fájlban nincs.
f_sanyee A support azzal verzióval próbálta amit én használok, de azt nem tudom hogy a forrásból telepített verzióval, vagy az Anaconda-val telepített verzióval.
Egyik esetben volt hogy valamiért nem működött az Anacondás verzióval egy dolog ami a forrásból telepitett verzióval működött. Az viszont más jellegű hiba volt, olyan hogy a hőmérsékletet Kelvinből nem konvertálta át °C ra, bár a térkép elkészült de fehér maradt.
És arra volt megoldás, csak egy kis rövid sort kellett beszúrni a scriptbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- gerner1
- ZIDOO médialejátszók
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest