- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #31310 üzenetére
Jah kupleráj, de ez nekem mind totál új terület.
Most éppen rájöttem, hogy totál hiába kínlódtam eddig az Eclipse-el. Az csak 64 biten létezik, a PI-re ugyan létezik 64-bites oprendszer is amire fel is települ, viszont a GPIO portok buzerálásához kellő wiringPi nem működik 64 biten, meg amúgy is egy kínlódás volt olyan toolchaint találnom, ami 64 bites arm-en le is tudott fordítani valamit...
Szóval per pillanat visszaálltam az eredeti raspberry OS-re, és ott Geany alatt elkezdtem dolgozni, szépen megy a GPIO kezelés, még a végén az egész projektet az alatt csinálom meg...Most még meg tudom csinálni, hogy teszek monitort meg perifériákat a PI-re, viszont a fejlesztés későbbi szakaszában már be lesz építve a termékbe ahol nem fogok hozzáférni a hdmi-hez, de debuggolni már ott kell majd helyben.
Egyébként a Geany egész jó sebességgel használható ssh -X -en keresztül, és még az általa futtatott program is átjött hozzám. Viszont majd megpróbálom megvalósítani amit írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged