Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Frawly
üzenetére
Itt valami az Artix Linuxszal lesz mégis, mert az ntp nevű SNTP progi se tudja korrigálni az időt, pedig meg lettek neki adva kapcsolók, hogy akármekkora időkorrekciót csinálhat, nem csak időlassítással, de konkrét időbeállítással is. Prioritást is legmagasabbat kapott, sudo-val futtatom, nem tudom mi a bánatot tehetnék még, hogy a gép óráját állítsa, továbbra is 34 mp.-et késik. Ilyet még nem pipáltam.
Szerk.: végül a sudo hwclock -s parancs helyretette. Valami miatt hiába állította a rendszerórát, az nem vezetődött át a tényleges hardverórába. Csak azt nem értem, hogy ezzel a 2020-ban miért nekem kell kézzel ×4rakodni, mi a fészkes bánatért nem tudja az NTP kliens megcsinálni, ha egyszer rá van parancsolva, hogy állítsa azt a genya órát a bránerbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest