Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Azzal, hogy egy esetleges támadónak segítség, hogy mi van benne. Motiválja a törésre. Ha csak egy bináris fájl lenne, fejléc nélkül, akkor még az se lenne biztos, hogy micsoda ez a fájl, egy szoftverhez tartozó adat, vagy fájltöredék, vagy mi. Így reklámozva van, hogy hülye vagyok, üssetek, gyertek, mindenki, fontos dolgot titkolok, hekkeljetek.
A gpg-vel mint írtam, két gond van. Ha ezt lefuttatod, akkor feldob egy GRAFIKUS jelszókérő ablakot. Ezt ugyan át lehet hekkelni ncurses pinentry agent megoldásra, de megint felesleges bonyolítás, és az Androidon való kititkosítás sem megoldott biztonságos formában, azaz egy validált, auditált app a memóriába bontaná ki, ahonnan azonnal eltüntethető lenne, nem hagyva maga mögött a fájlrendszeren nyomot.
Ezt az openssl-t meg is próbálnám, de így, hogy írod, hogy valami komolytalan, PDF-es megoldás, így az élből nem játszik, meg szerintem androidos, kulturált megoldás nincs rá.
Mondom, bonyásan meg tudom oldani ezt, de én minimalista, terminálos megoldást keresek, jelszóelfelejtés esetére, amibe beverek egy mesterjelszót, terminálkimenetben kiköpi a webes jelszólistát, megnézem, bezárom, és ugyanez Androidon is kivitelezhető legyen, igaz ott nem kell terminálosnak lenni, de legyen rá valami kulturált, ingyenes, reklámmentes app, ami vagy csak simán biztonságos, vagy auditált. Vagy-vagy.
Így lehet az lesz, hogy vagy a kpcli forráskódjába nyúlok bele, hogy jó legyen, vagy fejlesztek ehhez valami ultraminimalista saját megoldást, ami tényleg csak olyan szinten AES256-oz végig egy plain text fájlt, amit Androidon a cryptol app meg tud nyitni. Mert nekem nem kell bonyolítás, nem kell grafikus felület, nem kell random kulcsgenerálás, nem kell adatbázisba szervezés, nem kell limitált ideig vágólapkezelés, nem kell online szinkronizáció, és egyéb bonyolítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hobby elektronika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Assetto Corsa Competizione
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő