- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Ivqkzy-: 2. gépem
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
samujózsi #29113 üzenetére
Köszi a tippet, ránézek.
Secure boot nincs, semmit nem jelent nekem, pláne már egy csak játékra használt Windows-on majd (az egyébként natívban lesz a Linux mellett, ritkán beizzítom néha, de amúgy nagyjából off).
Az is lehet, hogy virtualizáció + NAS módra átállok az egész asztalimmal, VGA-t eladom, proci RAM HDD SDD marad és egy billentyűzetbe beállítható tablettel megyek rá remote desktop módban (vagy VNC) kódolni, az egész meg elzümmög kint a nappaliban a TV alatt.
Most így ilyenek között billegek. Ha nincs játék és 3D, márpedig ez megszűnt egy ideje, nem látom értelmét tartani egy asztali gépet. Egyelőre kísérletezgetek még, aztán ha megtaláltam a megfelelő szintézist, mit hogyan, milyen módon, milyen beállításokkal, szerintem meglépem.
(Végre akkor a router-em is lehet egy VM-be beizzított OPNSense, a meglévő ASUS-om buta módban bírja az 1000-es netet, de VPN-el már nagyon köhög).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest