-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
samujózsi #28953 üzenetére
Nem is kötelező megfogadni. Te kérdezted, hogy mit mentünk, leírtuk. Én még abban is belementem, hogy amit nem mentek, azt miért nem mentem. Ettől te még mentheted, kicsire összetömöríthető úgy is, sok helyet nem foglal, a Mentési Kommandó sem rúgja rád az ajtót miatta, hogy legumibotozzanak, de azt kell észrevenni, hogy csak az elektronikus információ szemetet halmozod vele. Régen én is mentettem sok mindent, egyszer majd jó lesz valamire alapon, hát sose kellettek azok a dolgok semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest