Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victor Súgó
tag
válasz
bambano
üzenetére
Ö... sajnos live rendszeren voltam, nem mentettem el a hup-os linket, ott írtak valamit, amiből az jött le, hogy az olcsóhús híg leve itt üt vissza, mert a fragmentált csomagokat el/visszadobják ahelyett, hogy az eszközeik összeraknák és ebből jönnek össze ronda dolgok, többek közt valami túlméretes MTU-hoz kapcsolódó dolog is. (bocs, hogy ennyire felszínesen, örültem, hogy az MTU-t sikerült átállítani és működőképessé tenni a router nélküli kapcsolatomat, nem jegyeztem meg az egészet)
Azt viszont eleve nem értem, mit keres 1500-as MTU a ppp0 interface-en. Ott életemben nem láttam 14xx-nél (1492 rémlik) nagyobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest