Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőr Artúr
tag
válasz
bambano
üzenetére
Folyamatos írás alatt álló fájlokat nem fogsz tudni "hibamentesen" másolni -> nem véletlenül emlegettem log rotálással kapcsolatos problémákat.
(Nem tudod ellenőrizni pl. cheksum generálással)
Az rsync lehet naplózott a --verbose kapcsolóval, szerver/cél oldalon meg ha jól rémlik, az sshd logjába tud szemetelni. Vagy napló alatt valami olyanra gondolsz, mint a fájlrendszerek journalja vagy adatbázisok redo(oracle) logja?De feltételezem, ezekkel tisztában vagy, szóval nem teljesen értem, hogy mire vágysz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset.
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest