Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
válasz
szőr Artúr
üzenetére
Egyáltalán nem sürgős, kb. fél éve van ez a gond, csak most fogyott el a türelmem és ötletem. Amiket említettél, nekem új dolgok
Ha utánna nézel, azt megköszönöm, én sem maradok tétlen, megpróbálok ezen a vonalon.. Sztem sokaknak lehet hasznos még, biztos sokan vannak, akik nem elégedetetek a teljesítménnyel és nem a vas hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Házimozi belépő szinten
- Parfüm topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Házimozi haladó szinten
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha utánna nézel, azt megköszönöm, én sem maradok tétlen, megpróbálok ezen a vonalon.. Sztem sokaknak lehet hasznos még, biztos sokan vannak, akik nem elégedetetek a teljesítménnyel és nem a vas hibája.