- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #15400 üzenetére
depmod -a megvolt
initramfs-t ha jól vettem ki, akkor Fedorában dracut -f /boot/initramfs-3.6.akármi.img szintén hibátlanul végigment./etc/system/modules-ba kellett egy fájl, azt megcsináltam
#!/bin/sh
exec /sbin/modprobe ldm >/dev/null 2>&1ennyi van benne, elvileg annyi a dolga, hogy betölti a modult.
be is töltődik, de ha rákeresek, akkor pirossal ki van emelve.illetve itt továbbra is ez a kimenet
[lenry@Echo-One boot]$ grep -i ldm config-3.6.1-1.fc17.x86_64
# CONFIG_LDM_PARTITION is not setszóval valahol, valami még mindig nem jó.
éjjel ráküldök megint egy teljes kernelfordítást, egy nagyobb partíción.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest