- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
bambano #14644 üzenetére
Nem ezt írtam, de értelmezd ahogyan neked jól esik. Azt írtam, hogy egy korai Windowsban is megoldották ezeket a problémákat, ami tényleg egy rakás szar volt. Kifejezve hogy nem értem itt lassan 20 évvel később miért nem. Nem tudtam, hogy tilos megemlíteni egy rendszer hibáit, mert rögtön moderációt kell kérni... De tudod mit: szépen nem pakolom sehová. Aki elolvassa az majd eldönti úgyis a valóságtartalmát, mindenki a józan ítélőképessége szerint...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest