Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
én a magam részéről nem tudom, hogy a partíciós táblát rendesen át lehet-e mókolni egy nagyobb vinyóhoz. biztos lehet, de ezer éve foglalkoztam ilyennel utoljára. ha a partíciós táblában is benne van valahol a vinyó geometria, akkor nem nyert hangszórót. ha nincs, vagy át tudja faragni jól bitenként, akkor oké.
magát a partíciót utána lehet bántani, ez tény.a memtest kb. semmire se jó a tapasztalatom szerint. pontosabban arra jó, hogyha indítása után nagyon hamar hibát köp, akkor a ram biztosan rossz, de a másik irányból, hogy a memtest nem ír hibát, nem szokott következni, hogy a ram jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Facebook és Messenger
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spotify
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő