-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des23
csendes tag
Sikeresen megcsináltam egy tesztet, és nem vagyok megelégedve az eredménnyel
3x100MB HDD-t pakoltam össze LVM-mel, majd a középsőt kiszedtem, és tettem a helyére egy üreset.
Ez alapján megcsináltam mindent, és a vége az lett, hogy elveszett 137MB adat, és a maradék is a lost+found könyvtárban kötött ki, össze-vissza.Ezek alapján én nem ajánlanám otthoni használatra, mert ugyan nincs akkor adat veszteség mint egy raid0-nál, de azért bőven tud gondot okozni egy HDD halál.
Inkább marad a symlink, meg az adat mozgatás, ha a szükség úgy hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged