- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Most konkétan nem ezt akartam megnézni, de egyébként lemez sérülés is úgy néz ki van.
Csak mit is jelent ez a "dd" ? ...És MacCaine-hez is:
És a fentebb linkelt 3 közül melyikkel kezdjem, pl. melyik az egyszerübb elsore ?
Illetve honnan tudom, hogy a CD-n levo sok program kozul pontosan melyik is kell ?
Hiren's-et használtam már valamikor régen (bár leginkább csak a Memtest-et belöle...).MOD:
MacCaine
Nem tudom, hogy Linux volt-e rajta vagy sem.
Csak kiváncsiságból nézném meg, hogy milyen munkát végeztek az IT-sek a cégnél.
Található-e visszaálltható adat a lemezen.Aztán használatba lenne majd véve a gép (amúgy ismerős alapitványa kapta adományként).
Bár ezzel a vinyóval problámás lesz, ugyanis 5% a HDSentinel kondiciója...
1432 hibás szektor, 20084 gyenge szektor (, 2034 nap müködési idő; és 246 inditás/leállitás volt még nemrég most valahogy 1 lett belöle)
Egy Seagate Barracuda 7200.7 40GB, a gép pedig egy Dell Optiplex GX60, a többi komponensen lévő dátumok szerint 2003 közepi gyártású, azaz a vinyó is kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest