Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smfb
csendes tag
válasz
Jester01 #12576 üzenetére
A puppy fórumán azt az infót kaptam, hogy ott hibáztam, amikor logikai helyett, primary-re állítottam az ext4-et, mert így létrehoztam az XP mellett egy másik elsődleges partíciót. Ennek a tükrében mi a meglátásotok, illetve egy nagyon naiv kérdés: ha fogom az ext4-et, és újra formázom, ezúttal logikai-ra, akkor az nem oldja meg a problémámat? Igazából még azt nem vágom, hogy azzal, hogy a 8GB ext4-et én átállítottam Primary-ra, miért ütötte ki a két tőle teljesen független NTFS részt? Azok most akkor törlődtek, vagy mi lett velük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Kuponkunyeráló
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest